MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Kórházban voltunk

2011.11.04. 20:37 - Mama K

Címkék: kórház koponyatörés

Mi is átestünk a tűzkeresztségen... Málna annyira mozgékony lett az utóbbi időben, forog hasról hátra és vissza, hogy már nem igen lehet magára hagyni egy percre sem. Sajnos erre akkor kellett rájönnöm, amikor egy pillanatra kiléptem a fürdőszobába, őt pedig a franciaágy közepén hagytam. Kb. 5 mp múlva hallottam meg azt a sokkoló 'kopp'-ot. Fejre esett, üvöltött, majd a védőnő tanácsára egy órán belül már a János Kórház gyermek sürgősségi osztályán voltunk röntgenen. Sajnos olyan szerencsétlenül esett le arról a 40 centiről, hogy eltört a homlokcsontja...
Először teljesen kiborultam, de mivel ő ugyanolyan vidám volt, mint általában, megnyugtattak, hogy ebből szerencsére nem érez semmit. A kórházi szabályok miatt viszont bent kellett maradnunk 1 hétre megfigyelésen. Állítólag az első 3-4 napban jelentkezhetnek a tünetek, amiről csak annyit mondtak, hogy ha bármi szokatlant látok rajta, szóljak.. talán jobb is, hogy nem sokkoltak, de azért a nővérek mondtak ilyeneket, hogy remegés, hányás, pupilla kitágulás, amik jelentkezhetnek..
Így hát maradtunk, először egy kétágyas baba-mama szobában, majd 3 éjszaka után átmentünk egy egyágyasba. Nem igazán történt semmi, naponta 3x-4x megmérték a fejkerületét, és azt, hogy nincs-e kidudorodva a kutacsa, és ennyi. Az idő ezért csak vánszorogva telt. Még szerencse, hogy négy napos ünnep volt, így MamaP be tudott jönni hozzánk és maradni reggeltől estig. Így, bár nem álmaink helyén, de együtt tudtuk tölteni a hosszú hétvégét.
A nővérkék folyton azt kérdezték MamaP-től, hogy ő-e a keresztanya? Ő pedig mondta, hogy nem, mert nincs még megkeresztelve a Kicsike. A nővérek pedig mondták, hogy biztosan ő lesz az, ha ennyit gondoskodik Málnáról. Gondoljanak persze amit akarnak, de azért az gyanús, hogy egyikőjük sem kérdezte meg, hogy hol van apuka :) Szerintem egyértelmű volt a kapcsolatunk, de szerencsére nem zaklattak minket feleslegesen, látták, hogy jól elvagyunk, a baba vidám, így nyugiban tölthettük a kényszerpihenőnket.
Most már itthon vagyunk, se híre se hamva a kórházi napirendnek, átalussza az éjszakát és nagyon nagyon eleven :)

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr313354415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása