MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Könyvajánló

2011.11.03. 17:53 - Mama K

Címkék: könyv könyvajánló

Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet Vas Maya  - Kapcsolatok szivárványa című könyvére, ami lényegében 14 interjút tartalmaz azonos nemű párokkal. Az ajánlóban pont egy hozzánk hasonló pár beszél arról, ők hogyan nevelik 20 hónapos kisfiukat, hogyan élték meg a coming out és a gyerekvállalás nehézségeit. Én biztosa megveszem ;)

http://elofolyoirat.blog.hu/2011/11/02/kapcsolatok_szivarvanya_jatssz_velunk

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr623351112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mama K 2011.11.04. 20:12:34

fú, ez ám az olvasnivaló, köszönöm! sajnos idő hiányában nem nagyon szoktam kutakodni a témában, így minden ilyesmi 'anyagot' szívesen fogadok a jövőben is! :)
jó tudni, hogy egyre több, hozzánk hasonló kis család alakul itthon is, jó lenne egyszer találkozni is velük egy kis eszmecserére, hiszen minden egyes történetben magunkra ismerek ...

Barab 2011.11.05. 12:06:59

@Mama K: Ha privát üzenetben megírod az e-mail címedet, elküldöm neked annak a zárt levelezőlistának a címét, amelyre hazai LMBT-szülők (vagy leendő szülők) feliratkozhatnak és igény szerint tarthatják a kapcsolatot.


süti beállítások módosítása