MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Képzelt apa neve

2011.09.26. 10:17 - Mama K

Címkék: képzelt apa

Bár még van több mint 2 évem eldönteni, azért folyamatosan motoszkál a fejemben ez a képzelt apa név dolog. Kaptam is két jó ötletet az előző post kommentjeiben Bimbától és Barab-tól (MamaP vezetékneve vs. Nagypapám vezetékneve), amiket nagyon köszönök!! Mindkettő mellett szólnak észérvek. Van azonban az én családomban is egy szomorú szál, aminek most, talán méltó módon állíthatnék emléket.
A nővérem és köztem négy év korkülönbség van. A szüleim, mikor összeházasodtak, négy gyereket szerettek volna kis korkülönbséggel. Jól is indult minden a nővérem születésével, majd két évre rá  anyukám újból teherbe esett, ikreket várt. A két kisfiút azonban a 6. hónapban komplikációk miatt világra kellett hozni és az akkori fejletlen technika miatt, vagy talán  a Jóisten akaratából a bátyáim már nem élték meg a következő napot.. Arra gondoltam ezért, hogy az ő keresztnevükből csinálnék egy apa nevet, így víve tovább az emléküket.
Erről mindenképpen meg kell kérdeznem szüleim véleményét is, amihez azt hiszem még erőt kell gyűjtenem...

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr833257211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barab 2011.09.27. 09:14:47

Megható, hogy gondoltál erre. Azt te jobban tudhatod, hogy vajon sebet tépsz-e ezzel fel vagy már feldolgozták ezt a veszteséget, de a gesztus valószínűleg jól fog esni.


süti beállítások módosítása