MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Egy témába vágó cikk a divany.hu-ról

2011.07.24. 13:33 - Mama K

Címkék: leszbikus anya leszbikus pár gyerek homoszexuális pár gyerek azonos nemű pár gyerek

http://divany.hu/poronty/2011/07/23/no_vagyok_novel_elek_es_gyereket_szeretnenk/

Elolvastam és gondolkodtam rajta, hogy belinkelem a blogom címét, mint szintén a témába vágó eszmefuttatást, de a kommenteket végignézve bizonyossá vált, hogy kizárt, hogy egy ilyen aljas csőcselékkel (és most finoman fogalmaztam) megosszam a kis életünket...

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr883093480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bimba 2011.08.04. 10:41:04

aztaaa, akkor mi nagyon "elit" kommentelok vagyunk ;-)
tenyleg elrettento, de azt hiszem, ez egy nagyon osszetett dolog, azt hogy mit irogatunk es hova, fugg a neveltetesunktol, korulmenyeinktol, iskolazottsagunktol, az elethez es a tobbi emberhez valo hozzaallasunktol, sok ember azt sem tudja, mit kommentel vagy ha igen, akkor csak azt tudom mondani, nem letezik sem csak fekete, mint ahogyan nem letezik csak feher sem. addig jo ez a vilag, mig jo szines es ameddig tiszteljuk a masikat, akkor is, ha nem ugyanolyan, mint mi.
Malna kepeket, UJRA! puszillak Benneteket


süti beállítások módosítása