MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Karácsonyi beköszönő

2013.12.18. 22:35 - Mama K

Sziasztok!
Ezúton is szeretnénk minden kedves blog olvasónak NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT és ÚJ ÉVET kívánni.
Ismét (ahogy már megszokhattátok:) eltűntem egy hosszabb időre, de jelentem minden kerek, két KISLÁNNYAL lett teljes és mozgalmas az életünk.
Lola júliusban érkezett (igen, a korai hírekkel ellentétben mégis kislány lett!:) lassan már 5 hónapos. Málna imádja, de persze még óvni kell tőle a Picikét, mert olykor elég hevesen "szereti".
Teljesen más a két lányka, külsőre is, természetre is, pedig édes testvérek. Málna a kis nyugodt, törékeny, Lola az akaratos, vasgyúró. Nem volt könnyű vele az első 2 hónap, sokat sírt és keveset aludt.. de most már beállni látszik a "rend" ha éppen nem beteg valamelyik(őnk).
Málna októberben elkezdte a bölcsit. Államiba jár, de egyelőre csak pozitív tapasztalataink vannak a be/elfogadás terén.
Igyekszem írni ismét, addig is e-mailen elértek, ha kérdésetek van!
Üdv az egész Csajcsalád nevében!
MamaK (és Lola a pózőr)

picibb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr425698839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barab 2013.12.22. 13:39:00

Gratulálok Lolához, és az egész Csajcsaládnak boldog karácsonyt és szerencsés új évet kívánok! És persze, mindig szívesen olvasom a híreket Rólatok...

nononails 2014.01.30. 15:48:09

Sziasztok. Meg szeretném kérdezni hogy azt írtátok mailben lehet Nektek írni. Hol találom az email címet? Bocsi kicsit új még az oldal Számomra. Tesztek fel majd közös képet a babákról? Puszi

Mama K 2014.02.02. 22:51:00

@nononails: szia, a katja007kukacfreemailponthura tudsz írni nekem!

nononails 2014.02.15. 14:20:37

Köszönöm szépen ;)


süti beállítások módosítása