MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Újra itt! - Vége a nyárnak

2011.09.08. 09:10 - Mama K

Sziasztok, üdv újra itt a blogon. Nagy hallgatásom oka (bár az e-mailekre és kommentekre azért szorgosan válaszoltam) az volt, hogy kerek 1 hónapig nyaraltunk Málnával a szüleimnél, vidéken. 2 hétig MamaP is velünk volt, majd utána onnét járt be dolgozni. Kiélveztük anyukám főztjét, és babysittelését, úgyhogy este, altatás után kettesben is el tudtunk menni sétálni, vacsizni stb., illetve napközben is volt néha 1-2 óra szabadidőnk ilyenekre is, mint teszkóba menni, piacozni, balcsiban fürdeni vagy csak a kertben olvasni. Újjá születtem! :)
Most visszatértünk a nagy, hideg és hangos székesfővárosunkba, úgyhogy kezdünk visszarázódni a kettesben töltött hétköznapokba. Folytatom a blogot is.

Málnácska közben 3 hónapos lett, 64 cm és 5200 gramm. Íme egy fotó, az egyik kedvenc elfoglaltsága közben: hordozókendőben csücsülve nézegeti a faleveleket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr683210740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barab 2011.09.08. 09:37:43

Örülök Nektek! Málna továbbra is gyönyörű kislány!...

Bimba 2011.09.09. 17:08:34

bevallom, tobbszor kattintottam a blogra, de semmi, 1 honapos nyaralasra nem is gondoltam;-) Malnahab gyonyoru es eleg nyugodtnak is tunik, vagy csak jol be van csomagolva. irjatok!


süti beállítások módosítása