MálnaHab

Ha érdekel, hogyan lehet leszbikusként gyereket vállalni és felnevelni ma Magyarországon, kövesd Málnácska történetét.

Friss topikok

Linkblog

Születés

2011.06.07. 20:34 - Mama P

Címkék: megszületett

Mivel kezdjem? Mama K sokszor mondta, hogy írjak, írjak, mert fontos az is, hogy én mit érezek. Mindig tudtam, hogy igaza van, csak nekem kevéssé beszédesek az újjaim. Meg a lelkem. Én csak vagyok, a legtöbbször. Mintha ott sem lennék. Ez sokszor hátrány. Általában az. De nem a szülőszobán, amikor mindenki apukát várja a vajúdó kismama mellé. Na ott teljesen jó, hogy csak vagy, de gyakorlatilag észrevétlenül. A kínok kínját kiálló kismama persze tudja, hogy van mellette valaki, van kinek szorítani a kezét, van kire rámosolyogni két fájás között, abban a szűk egy percben amikor kisimul az eltorzult arca, tehát ott van az, akit megszokott, akit szeret. És így mégis szerves része leszel a szülésnek. Ott vagy a legteljesebb mértékig. Bármi is történik. És történik is minden, kín, öröm, félelem, bizonytalanság, remény, boldogság. Megtörténik az élet. Megszületett a pici lányunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnahab.blog.hu/api/trackback/id/tr792965650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barab 2011.06.09. 13:32:08

Ez a lényeg, hogy Neki vagy. Sőt, most már Nekik. Ettől vagytok család. Örülök Nektek!

Bimba 2011.06.10. 12:34:10

nem ismerlek Benneteket, vagy megis... amit es ahogyan irtal, meghato es nagyon bensoseges. azok az ujjak megiscsak beszedesek. orommel olvaslak Benneteket. puszi mind3toknak

gyms 2011.09.24. 13:06:14

most olvasgatom a blogotokat és nagyon szeretetreméltó, bensőséges és nagyon hasznos. én is köszönöm, hogy írtatok és írtok a folyamatról.

Mama K 2011.09.26. 12:49:13

@gyms: örülök, hogy írtál, így tudom, hogy újabb és újabb olvasók találnak ránk, akiknek segít ez a blog! üdv, Kati


süti beállítások módosítása